Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Άλλοι τραβάν Καϊμακτσαλάν...



Οι συνήθεις ύποπτοι λοιπόν.

Οι σ. Σαμπατακάκης, Λυκούδης, Μπαγεώργος, Μαργαρίτης, αποχώρησαν απο τη συνεδρίαση της ΠΓ, προεξοφλώντας ότι το επικείμενο έκτακτο Συνέδριο θα είναι διχαστικό, εάν βέβαια διεξαχθεί τελικά. Την Κυριακή τα σπουδαία, στη συνεδρίαση της ΚΠΕ.

Το ερώτημα είναι εάν ο κόσμος της ΑΑ συμφωνεί με μια τέτοια κίνηση.

Αναμένεται λοιπόν, σύμφωνα με τη συνήθη πρακτική της Ανανεωτικής Πτέρυγας, το επόμενο διάστημα να ενταθούν οι επιθέσεις απαξίωσης του Προέδρου του ΣΥΝ και επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, και οι διαρκείς πολιτικοί εκβιασμοί, από το βαρύ πυροβολικό της Πτέρυγας.

Σημαντική η διαφοροποίηση του Γιάννη Μπαλάφα, ο οποίος δήλωσε πως:

Υποστήριξα την πρόταση για διεξαγωγή εκτάκτου Συνεδρίου, επειδή θεωρώ ότι, μέσα από τη διεξαγωγή ενός δημοκρατικού, ουσιαστικού, ανοιχτού Συνεδρίου μπορούν να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κρίσιακά φαινόμενα που χαρακτηρίζουν σήμερα την κατάσταση στο κόμμα και, ταυτόχρονα, οι αποφάσεις αυτού του Συνεδρίου μπορούν να συμβάλουν αποφασιστικά σε μια επανεκκίνηση του κόμματος, με δυναμισμό και έμπνευση.

Σύμφωνα με όσα είπε σήμερα το πρωί στο ρ/σ Κόκκινο στην εκπομπή "Λόγια στον Αέρα", ο Σπύρος Λυκούδης, ο Γιάννης Μπαλάφας θα ανακοινώσει την Κυριακή την συγκρότηση άλλης τάσης ή άλλου φορέα.

Αντιρρήσεις για την διεξαγωγή συνεδρίου εκφράστηκαν και από στελέχη του Αριστερού Ρεύματος.

Για μια ακόμα φορά η βάση του κόμματος σύρεται στη λογική των στοιχίσεων. Επιτέλους οφείλει να αντιδράσει. Είναι η μοναδική αρμόδια να αποφασίσει. Ο ΣΥΝ στα χέρια των μελών του.

Αφιερωμένο εξαιρετικά
Χειμερινοί Κολυμβητές: Καϊμακτσαλάν από τον δίσκο 23 κόκκινα φώτα (2009 LYRA)



η αφίσα της ταινίας Gone with the Wind του Victor Fleming, από την Wikipedia,
το βίντεο από http://www.youtube.com/user/Honterel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου