Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΣΥΡΙΖΑ των μελών, όχι των αφελών...


Μας υποχρεώσατε!

Να εφαρμοστούν οι τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις κατεδάφισης των αυθαίρετων κτισμάτων του Π.Γ.Σ. και του Μ. Κυριακού.
18/02/2010 13:38

Βρισκόμαστε αλληλέγγυοι με τα κινήματα πολιτών για την ποιότητα ζωής στην πόλη. Σήμερα πραγματοποιούμε τη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ σ' ένα χώρο του ΠΓΣ στο Πεδίο του Άρεως, ένα χώρο που έχει πολλές φορές χρησιμοποιηθεί -εδώ και δεκαετίες- για πολιτικές δραστηριότητες σαν αυτή. Είναι δυστυχώς ένας από τους ελάχιστους χώρους που έχουν απομείνει για αντίστοιχη χρήση στο κέντρο της Αθήνας.

Ωστόσο, με δεδομένες τις αντιδράσεις που έχουν υπάρξει για την επιλογή του συγκεκριμένου κλειστού γηπέδου, αντιδράσεις τις οποίες σεβόμαστε, θα θέλαμε να δηλώσουμε για άλλη μια φορά την αλληλεγγύη μας με τους ενεργούς κατοίκους και φορείς της περιοχής που αγωνίζονται με συνέπεια ενάντια στις παράνομες επεκτάσεις του Πανελληνίου ΓΣ που έχουν χτιστεί τα τελευταία χρόνια, επί προεδρίας Κυριακού.

Δηλώνουμε με έμφαση ότι η χρήση του συγκεκριμένου χώρου για τις ανάγκες της σημερινής συγκέντρωσής μας, δεν μπορεί να σημαίνει με κανένα τρόπο την σιωπηρή αποδοχή και πόσο μάλλον τη νομιμοποίηση των τετελεσμένων αυθαιρεσιών από μέρους μας.

Δηλώνουμε επίσης ότι θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε, όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια από κοινού με τα κινήματα πόλης και μέσα από τις τοπικές επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ και τις δημοτικές κινήσεις της αριστεράς, ώστε να εφαρμοστούν επιτέλους οι τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις κατεδάφισης των αυθαίρετων κτισμάτων του ΠΓΣ.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ώστε ολόκληρο το Πεδίο του Άρεως να αποδωθεί επιτέλους στο λαό της Αθήνας, χωρίς εμπορευματικές χρήσεις και τσιμεντοποίηση.

ΣΥΡΙΖΑ
το σκίτσο του Στάθη 02.04.07, από http://ypertasikiaristera.pblogs.gr/2007/03/ellada-h-hwra-opereta.html δεν αποτελεί μέρος της ανακοίνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου