Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Ανοικτή συγκρότηση ενός πόλου συνιστωσών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον ΣΥΝ

!!!!!

Ανακοίνωση της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝ

08/02/2010

 Η πλατφόρμα που παρουσίασε σήμερα ο Αλέκος Αλαβάνος επιβεβαιώνει την ανοικτή συγκρότηση ενός πόλου συνιστωσών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον ΣΥΝ.

Εμφανίζει δηλαδή καθαρά την κρίση και τα αδιέξοδα του σχήματος, με σαφείς συμμαχίες οργανώσεων και αντιπαραθετικές επιλογές προς το κόμμα μας.

 Η πολιτική αυτή πλατφόρμα αποτελεί μια ολοκληρωτική επιστροφή στα ανεπαρκή στερεότυπα του παρελθόντος της Αριστεράς για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και των πολιτικών εξελίξεων.

Τώρα επιβεβαιώνεται το μέγα λάθος που διαπράττει η ηγεσία του ΣΥΝ όταν δεν αντιμετωπίζει το πραγματικό ζήτημα, που είναι οι προβληματικές σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ –ΣΥΝ, και περιορίζεται στην αναζήτηση εσωτερικών εχθρών στο κόμμα.

4 σχόλια:

  1. Οι τύποι είναι ανεκδιήγητοι, βάζω στοίχημα ότι την ανακοίνωση την έχουν έτοιμη καμιά βδομάδα τώρα, πριν διαβάσουν το κείμενο. Έστειλα πριν μερικές ώρες ένα σχόλιο στη σελίδα τους όπου θύμιζα ότι το κείμενο υπογράφει και μέλος της ΚΠΕ του Συνασπισμού, αλλά δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα (αν δημοσιευτεί ποτέ...).
    ΠΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικά σηκώνω τα χερια ψηλά. Φοβάμαι πως τα χειρότερα έρχονται...

    ΠΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sυμφωνω με την ανακοινωση,αντικατοπτριζει τις πραγματικες συνθηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο τη σοσιαλδημικρατία θέλουν να ανανεωσουν, τίποτα περισσότερο.
    Και εκεί απέτυχαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή