Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Φίλοι φανατικοί του ΣΥΡΙΖΑ...

Παρουσία του νυν αλλά και του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού, του υπουργικού συμβουλίου, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στελεχών της, του Μίκη Θεοδωράκη, δημοσιογράφων και προσωπικοτήτων, οι φανατικοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης, Δημήτρης Παπαδημούλης, Σπύρος Λυκούδης και Δημήτρης Χατζησωκράτης, με αφορμή τα Ογδοηκοστά πέμπτα γενέθλια του Ιστορικού ηγέτη της Αριστεράς Λεωνίδα Κύρκου, θα δειπνήσουν απόψε το βράδυ στην Αίγλη του Ζαππείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αειθαλής ιστορικός ηγέτης θα εισηγηθεί τη διάλυση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και την άμεση διάχυση τους στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι, αυτή τη στιγμή, το πλειοψηφικό ρεύμα στην ελληνική κοινωνία.

Πληροφορίες ότι ανάμεσα στους καλεσμένους θα παρίσταται και ο πλέον φανατικός φίλος του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, δεν επιβεβαιώνονται.




το βίντεο με το τραγούδι το Ρομαντικό Γεύμα (Θέμης Ανδρεάδης, Μάκης Φωτιάδης, "Γελοιoγραφίες", 1973) από http://www.youtube.com/user/anthemionart
η φωτό διασκευή του μυστικού δείπνου από http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=17140

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου