Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Θα ζητήσουν την παραίτηση του Φ.Κουβέλη;

από το tvxs.gr και το Έθνος

Κοινή ανακοίνωση, με την οποία θα ζητούν να παραιτηθεί ο Φώτης Κουβέλης από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, φέρεται να ετοιμάζουν όλες οι συνιστώσες του, πέραν του ΣΥΝ. Στο ενδεχόμενο μιας τέτοιας ανακοίνωσης φέρονται να διαφωνούν οι Μ. Γλέζος και ο Γ. Θεωνάς.

Όπως αναφέρει το σημερινό φύλλο του «Έθνους», χθες υπήρξαν αλλεπάλληλες μυστικές διαβουλεύσεις συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ με αντικείμενο την έκδοση ανακοίνωσης κατά της Ανανεωτικής Πτέρυγας του ΣΥΝ και πιο συγκεκριμένα εναντίον του Φώτη Κουβέλη.

Αφορμή για την αντιπαράθεση, έχουν σταθεί οι δημόσιες δηλώσεις του κ. Κουβέλη για τη στήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

Η ΑΚΟΑ, μάλιστα σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο «για ρήγμα που προέρχεται από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα από στελέχη του που έχουν επιφορτιστεί να μας εκπροσωπούν δημόσια».

Στο μεταξύ, χθες το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ Β. Πιλάλης ζήτησε χθες να παραιτηθεί ο Φώτης Κουβέλης από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ακτηγορώντας τον πως συμπεριφέρεται ως απλός παράγων και όχι ως μέλος του ΣΥΝ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πως προσπαθεί να επιβάλλει μέσω δηλώσεων στα ΜΜΕ πολιτική γραμμή σε ΣΥΝ και ΣΥΡΙΖΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου