Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Διευκρινίσεις


Συριζοπολίτες, Συριζοπολίτισσες

Κλείσαμε το 2009 με το κείμενο του Δ.Υ. από την ιστοσελίδα της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ. Με χαρά το βλέπουμε σήμερα τόσο στο blog της ΕΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στο blog Αριστερή Στρουθοκάμηλος.

Με ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε και το ΣΥΡΙΖΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ προσδοκώντας για το καλύτερο.

Θεωρούμε αναγκαίο να διευκρινήσουμε κάποια πράγματα:

Το blog μας είναι χώρος ελεύθερης έκφρασης, οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετέχει και να γράφει ό,τι θέλει αν θεωρεί ότι η συμμετοχή του συμβάλλει στην επιτυχία του ενωτικού εγχειρήματος, είτε του ΣΥΡΙΖΑ, είτε οποιοδήποτε άλλου.. Μακριά από μας οι ταμπέλες...

Μας είναι αδιάφορο αν κάποιοι ενοχλούνται, όταν αναρτούμε συνεντεύξεις ή κείμενα του Αλαβάνου ή του Κοροβέση. Να πιουν ξύδι.

Το blog συμμετέχει στην εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ για την επισφάλεια και την ανεργία, μια και δεν έχει λόγο να απορρίπτει οτιδήποτε, μόνο και μόνο επειδή προέρχεται από τον "επίσημο" ΣΥΡΙΖΑ -ελπίζει μόνο να μην αφεθεί και αυτή η καμπάνια ανολοκλήρωτη-. Επιπλέον οι Τζέκυλ & Χάιντ παίρνουν σοβαρά υπόψη τις σχετικές ενστάσεις για τη μορφή και τα χαρακτηριστικά της παραπάνω εκστρατείας.

Ευχαριστούμε.

ΥΓ. Στο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΕΜΦΥΛΙΟ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ο Λεωνίδας Τζεφρώνης αφηγείται τη συνάντηση του με τον Λεωνίδα Κύρκο, διερευνώντας τις πιθανότητες συνεργασίας με το ΚΚΕ. Προσοχή βρισκόμαστε στο 1987. Η απἀντηση του Κύρκου.

Μπορεί ποτέ μια δεσποινις δεκαεννέα ετων να νυμφευθεί έναν ογδοντάχρονο γέροντα;

Η δεσποινίς των δεκαεννέα ετών είναι η Ε.ΑΡ που μόλις έχει ιδρυθεί. Ωστόσο ο Λεωνίδας Κύρκος κάνει την αφαίρεση 1987 μειον 1968, χρονιά της διάσπασης του ΚΚΕ, ακριβώς δεκαεννέα.

casus belli.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου